Výrobky z EMU oleja

V ponuke máme širokú paletu výrobkov ako je 100% čistý EMU olej, EMU gél a kozmetické výrobky…

Charakteristika EMU oleja

Olej je zázrak prírody – žiadny spôsob povrchovej aplikácie nemôže pôsobiť úspešne, pokiaľ neprenikne kožou. Je dokázané, že práve olej z emu hnedého má takéto vlastnosti a naviac, je schopný do podkožia dopraviť aj iné pevné látky, preto je vyhľadávanou a žiadanou surovinou vo farmaceutickom a kozmetickom priemysle, kde sa cení aj jeho zmäkčovacia a zvláčňovacia schopnosť.

Emu olej ako extrakt, výrobok v čistej forme je tiež veľmi cenná trhová komodita žiadaná najmä u ľudových liečiteľov a terapeutov, pretože pri vmasírovaní poskytuje úľavu v mnohých smeroch, bez akýchkoľvek vedľajších účinkov.

Emu olej je jedným z neodhalených tajomstiev moderného sveta a našiel si silné a stabilné miesto na medzinárodnom trhu kozmetických a farmaceutických výrobkov hlavne preto, že je čisto prírodným produktom a príroda lieči najlepšie.

EMU olej má nasledovné vlastnosti:
protibakteriálny
protizápalový
obrana proti mikróbom
výborný emulgátor
výborný zvlhčovač /hydratácia/
účinný proti starnutiu pleti, vyhladzuje vrásky a predchádza tvorbe nových
výborný prostriedok na hojenie rán
má nízku dráždivosť
prirodzený zmäkčovač
zvyšuje rastovú aktivitu kože
stimuluje vlasové korienky, ktoré sa rozmnožujú a rastú
zlepšuje rast a celkový stav nechtov
je nekomedogenický /nezalepuje póry a netvorí pupienky/
obmedzuje tvorbu akné
zintenzívňuje činnosť ostatných liečiv, napríklad medikci trichoficií
preniká kožnou bariérou a prechádza kožnými vrstvami
zlepšuje schopnosť kože odolávať tuhnutiu spôsobenému studenou klímou
zvyšuje schopnosť pokožky odolávať mrazu
vlastní pozoruhodný profylaktický a protizápalový imunoregulant
uľavuje pri migrénach a pôsobí utišujúco na žalúdok a všeobecne na tráviace ústrojenstvo
redukuje modriny, spáleniny, vyrážky, opuchy, vykĺbeniny
podporuje rýchlejšie hojenie až o 50%
redukuje LDL cholesterol